แสดงความยินดีกับนิสิตคณะเกษตรฯ ม.พะเยา ผ่านเข้ารอบ 30 ทีมระดับประเทศ ในโครงการ " จิตสำนึกรักเมืองไทย " ปีที่ 14

630 จำนวนผู้เข้าชม  | 

แสดงความยินดีกับนิสิตคณะเกษตรฯ ม.พะเยา ผ่านเข้ารอบ 30 ทีมระดับประเทศ ในโครงการ " จิตสำนึกรักเมืองไทย " ปีที่ 14

Congratulations to the students of the Faculty of Agriculture and Natural Resources, University of Phayao who have qualified for the final round of 30 national teams in the 14th year of the project "Chit samnuek rak muang thai (Conscience for Love Thailand)"
Two teams of students from the Faculty of Agriculture have qualified for the national finalists of 30 teams in the 14th year of the project.
Good news to welcome teaching in the first month of the University of Phayao.

The “Conscience for Love Thailand” project is an ongoing project of the Office of the Permanent Secretary for Defense. The objective is to create public awareness and participation in the public. This project aims for young people to submit their work under the concept of applying knowledge to benefit society in various aspects.
Both teams of students from the Faculty of Agriculture have qualified for 30 teams at the national level out of a total of more than 200 teams competing. It reflects the integration of knowledge from teaching and learning in a multidisciplinary way with students in other faculties in order to be used to benefit the community in a concrete way
Team names and student lists are as follows:
1. The “Pet Techno University of Phayao” team;
Mr. Chindanai Chanmaneevech, Department of Agricultural Technology, Faculty of Agriculture and Natural Resources.
Mr. Suppawit Phrmsak, Department of Agricultural Technology, Faculty of Agriculture and Natural Resources.
Miss Wannapon Suradach, Department of Agricultural Technology, Faculty of Agriculture and Natural Resources.
Miss Passara Decha, Department of Agricultural Technology, Faculty of Agriculture and Natural Resources.
Mr. Jakkaphat Raengdee, Department of Industrial Engineering, Faculty of Engineering.
Miss Chatuporn Sriwilai, Department of Industrial Engineering Faculty, of Engineering.

2. The “Mhau sat rak thin” team;
Miss Sudarat Makpengmee, Department of animal science, Faculty of Agriculture and Natural Resources.
Miss Paweena Makpengmee, Department of animal science, Faculty of Agriculture and Natural Resources.
Mr. Phattarakorn Nepuna, Department of animal science, Faculty of Agriculture and Natural Resources.
Miss Thitiya Wongklai, Department of Food Safety, Faculty of Agriculture and Natural Resources.

-----------------------------------------------

ทีมนิสิตคณะเกษตรศาสตร์ จำนวน 2 ทีม ได้ผ่านเข้ารอบเป็น 30 ทีมระดับประเทศ ในโครงการ “จิตสำนึกรักเมืองไทย” ปีที่ 14 ข่าวดีๆ ต้อนรับการเรียนการสอนในเดือนแรกของมหาวิทยาลัยพะเยา

 


โครงการ “จิตสำนึกรักเมืองไทย” เป็นโครงการต่อเนื่องของสำนักงานปลัดกระทรวงกลาโหม มีวัตถุประสงค์เพื่อสร้างสำนึกและการมีส่วนร่วมของประชาชนต่อสาธารณะ โครงการนี้มีเป้าหมายให้เยาวชนได้ส่งผลงานเข้าประกวดภายใต้แนวคิดของการนำองค์ความรู้ไปใช้ประโยชน์ต่อสังคมในแง่มุมต่างๆ ซึ่งทีมนิสิตคณะเกษตรศาสตร์ทั้ง 2 ทีม ได้ผ่านเข้ารอบเป็น 30 ทีมระดับประเทศจากทีมแข่งขันทั้งหมดกว่า 200 ทีม สะท้อนให้เห็นถึงการนำองค์ความรู้จากการเรียนการสอนมาบูรณาการแบบสหสาขาวิชาร่วมกับนิสิตในคณะอื่นๆ เพื่อนำไปใช้ให้เกิดประโยชน์ในชุมชนได้อย่างเป็นรูปธรรม

 

ชื่อทีม และ รายชื่อนิสิต ดังนี้ คือ
1. ทีม Pet Techno มหาวิทยาลัยพะเยา สมาชิกดังนี้ คือ
นายชินดนัย ชาญมณีเวช สาขาวิชาเทคโนโลยีการเกษตร คณะเกษตรศาสตร์ฯ
นายศุภวิชญ์ พรมศักดิ์ สาขาวิชาเทคโนโลยีการเกษตร คณะเกษตรศาสตร์ฯ
นางสาววรรณพร สุระเดช สาขาวิชาเทคโนโลยีการเกษตร คณะเกษตรศาสตร์ฯ
นางสาวภัสสรา เดชา สาขาวิชาเทคโนโลยีการเกษตร คณะเกษตรศาสตร์ฯ
นายจักรภัทร แรงดี สาขาวิชาวิศวกรรมอุตสาหการ คณะวิศวกรรมศาสตร์
นางสาวจตุพร ศรีวิลัย สาขาวิชาวิศวกรรมอุตสาหการ คณะวิศวกรรมศาสตร์

2. ทีมหมอสัตว์รักษ์ถิ่น สมาชิกดังนี้ คือ
นางสาวสุดารัตน์ มากเพ็งมี สาขาสัตวศาสตร์ คณะเกษตรศาสตร์ฯ
นางสาวปวีณา มากเพ็งมี สาขาสัตวศาสตร์ คณะเกษตรศาสตร์ฯ
นายภัทรกร นิปุณะ สาขาสัตวศาสตร์ คณะเกษตรศาสตร์ฯ
นางสาวธิติยา วงษ์คล้าย สาขาความปลอดภัยทางอาหาร คณะเกษตรศาสตร์ฯ

   

เนื้อหาที่เกี่ยวข้อง

Powered by MakeWebEasy.com
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว  และ  คุกกี้